Prachtig investeringsboerderij te Genk

Boerderij voor € 399.000

Eikelaarstraat 7-9, 3600 Genk
Ref: Eikelaarstraat 7 - 9
2 slaapkamers
1 badkamer
1921m2 grondopp.
EPC: 236 kWh/m2
Bouwjaar: 1993

Omschrijving

In het jaar 1992 werd deze boerderij gerenoveerd en werd er een gebouw van gemaakt dat bestaat uit drie afzonderlijke woningen. Deze woningen beschikken allemaal uit hun eigen adres. Deze woningen werden tot op heden vlot verhuurd en bezorgden mooie huuropbrengsten.

· De eerste woning heeft als adres “Eikelaarstraat 7 bus 1” en is links gelegen. Deze woning beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal, een living, een keuken, een badkamer/toilet, een berging met mazoutbrander en een kleine gang naar de achterdeur. Op de bovenverdieping liggen twee slaapkamers en een kleine berging. Deze woning beschikt over een eigen tuin met daarop ook een garage met extra berging.
EPC: 653 kWh/ (m² jaar)·

De tweede woning heeft als adres “ Eikelaarstraat 7 bus 2” en ligt in het midden. Ook deze woning beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal, een living, een keuken, een badkamer/toilet, een kleine berging met mazoutbrander en een kleine deur naar de achterdeur. Ook in deze woning liggen op de bovenverdieping twee slaapkamers en een kleine berging. Deze woning beschikt tevens over een tuin met een bijbehorende garage en extra berging.
EPC: 236 kWh/ (m² jaar)·

De derde woning tot slot heeft als adres “Eikelaarstraat 9” en is rechts gelegen. Deze woning beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal, die ons enerzijds leidt naar de badkamer/toilet en slaapkamer en anderzijds ons brengt naar de living, de keuken en aansluitend naar de achtergelegen veranda. De bovenverdieping is te bereiken via een vlizo-trap. Daar situeert zich de zolderruimte met de geïnstalleerde CV-gasinstallatie. Deze derde woning beschikt over een kelder. Ook deze woning beschikt over een eigen tuin.
EPC: 521 kWh/ (m² jaar.

Deze boerderij is gelegen op drie half-open bouwplaatsen (zie bijgevoegde schets) .

Het investeringspand is gelegen in een doodlopende straat in een mooie en rustige woonwijk. Alsook heeft het een vlotte verbinding naar de toegangswegen van de autosnelweg. Binnen 10 minuten bent u in het centrum van Diepenbeek, het centrum van Genk en het centrum van Hasselt, met andere woorden ligt het investeringspand zeer centraal.

De boerderij kan worden opgesplitst in 3 HOB mits de nodige aanpassingen volgens de verkavelingsvoorschriften. Voor verdere inlichtingen over de bouwvoorschriften kunt u ons als contacteren op het onderstaand nummer of e-mailadres.

Indien u graag meer informatie wenst, aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer 089/20 30 40 of een mail te sturen naar info@steegmans.be

*De opmetingen van de binnenmaten zijn bij benadering en kunnen afwijken.

Gelijkvloers

Badkamer 1 Ingericht
Berging
Inkomhal
Keuken 1 Geïnstalleerd
Living

Verdieping 1

Nachthal
Slaapkamer 1
Slaapkamer 2
Bouwvergunning Ja
Recente bestemming Woongebied
Dagvaardingen Nee
Rechterlijke herstelmaatregel Nee
Bestuursdwang Nee
Last onder dwangsom Nee
Minnelijke schikking Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
As-Built Attest verkregen Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Beschermd pand? Nee
EPC n° 20130105-001284051-00000002-7
EPC waarde 236 kWh/m²
236
Keukentype Geïnstalleerd
Verwarming Stookolie
Beschrijving verwarming 1 huisje op aardgas; 1 huisje op aardgas
Beglazing Dubbel glas
Ramentekst Hout
Aansluiting riolering ja
Prijs € 399.000,00
Registratierechten en erelonen € 27.531,24
Vrij op bij akte na betaling
Tuin aanwezig ja
Bebouwing gesloten
Bouwjaar 1993
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Staat Goede staat
Grond oppervlakte 1921 m²
Dak Zadeldak
Elektrisch keuringsattest Niet verkregen

Panden in de buurt