Handels/kantoorruimte van 280 m² in het centrum van Hasselt

Handelspand voor € 721.000

Thonissenlaan 114, 3500 Hasselt
Ref: Willem - Thonissenlaan 114

Omschrijving

Omgeving

Het pand is gelegen in het hartje van Hasselt. Het is bereikbaar via de kleine ring en er is voldoende parkeergelegenheid voorzien tegenover het handelspand. Het handelspand is gelegen langs de haven en van zodra u de weg heeft overgestoken komt u rechtstreeks terecht in het centrum van Hasselt.

Indeling

U betreedt het handelspand/kantoorruimte doormiddel van badge. U komt terecht in de ruime inkomhal die deels ingedeeld is in een wachtzaal en deels als receptie. Als u de inkomhal voorbij bent, ziet u aan uw linkerkant de eerste bureauruimte. Deze heeft een rechtstreekse verbinding tot de inkomhal. De volgende deur aan uw linkerzijde geeft u toegang tot de tweede bureauruimte. Vervolgens beschikt het pand nog over derde bureauruimte. Nadien vindt u aan uw linkerkant de ingang van de hal terug dewelke u toegang verleent tot de 2 keukens, de bergruimte en de 2 toiletten inclusief een toilet voor mindervaliden. Als u richting de achterdeur loopt komt u nog voorbij 2 bergruimtes en de ruime vergaderzaal. U beschikt dus over twee ingangen die u rechtstreeks toegang verlenen tot het gebouw. De wandplaten van de ruimtes bestaan uit gyproc. U heeft de mogelijkheid om de ruimtes te behouden zoals ze zijn of de gyproc muren af te breken en de ruimtes anders op te delen.

Pluspunten:
+ In het centrum van Hasselt (Kleine ring)
+ Een oppervlakte van 280 vierkante meter
+ Ruime vergaderzaal
+ 2 keukens

Indien u graag meer informatie wenst, aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer 089/20 30 40 of een mail te sturen naar willem.steegmans@steegmans.be
Bouwvergunning Nee
Recente bestemming Woongebied
Dagvaardingen Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee
Prijs € 721.000,00
Registratierechten en erelonen € 75.913,32
Vrij op bij akte na betaling
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

Panden in de buurt