Steegmans Vastgoed
André Dumontlaan 210 3600 Genk
T.+32 89 20 30 40
E.info@steegmans.be

Luxueus wonen in het groen, in het centrum van Genk

Henri Decleenestraat 3, 3600 Genk Bekijk op kaart
Ref: Henri Decleenestraat ontwikkeling Steegmans

Delen

Henry is gelegen in het groen tegenover het Molenvijverpark en op wandelafstand van het bruisende Genk en natuurdomein Kattevennen. De perfecte combinatie tussen de rust van een natuurlijke omgeving en de levendigheid van een stad. De residentie is vlot bereikbaar via verschillende invals- en autowegen. 
Henry is een kleinschalige residentie van 5 ruime, luxueuze appartementen.
Het gebouw ligt op een perceel van 28 are en is omringd door bomen.

Grote ramen en uitgestrekte terrassen vergroten het ruimtelijk gevoel. Naast een schitterend zicht zorgen ze voor een echte connectie met de omliggende natuur.
De royale lichtinval en open ruimtes maken van Henry de ideale plek om u thuis te voelen.

Het resultaat is een doordachte, energiezuinige woonplek met veel aandacht voor duurzaamheid dankzij warmtepomp, zonnepanelen en groendaken. De moderne combinatie van glas, lange smalle bakstenen en hout geeft het gebouw een hedendaagse uitstraling.

Elk appartement heeft een basisafwerking met hoogwaardige materialen. De finale afwerking en inrichting kiest u zelf, in alle vrijheid, al dan niet met maatwerk.
Zo geeft u er uw persoonlijke toets aan en stemt u uw droomverblijf volledig af op uw persoonlijke wensen, smaak en budget.

De kelderverdieping van het pand biedt plaats voor 10 ruime parkeerplekken en een fietsenstalling.
Laadstations voor elektrische wagens en fietsen worden voorzien indien u dat wenst.
In de kelder zijn verder 7 privébergruimtes.

Residentie Henry werd vernoemd naar Henri Decleene, die postbode was tijdens de oorlogsjaren en deed dagelijks zijn ronde. Op de dag van de bevrijding, 8 mei 1945, werd hij helaas neergeschoten door twee terugkerende Duitsers. De Genkenaren zijn hem echter nooit vergeten. Behalve een straat, heeft deze oorlogsheld nu ook een residentie op zijn naam staan. 

Ieder appartement is vernoemd naar 4 vrienden van Henri, het penthouse naar Henri zelf. Het eerste appartement, tuinverdiep heeft de naam Louis gekregen. Het tweede appartement, tuinverdiep is vernoemd naar Jozef. Op de eerste verdieping zijn twee appartementen die de naam Guillaume en Cornelis dragen. 

Voor meer informatie kan u ons altijd bereiken op het nummer 089/20 30 40 of via info@steegmans.be