Steegmans Vastgoed
André Dumontlaan 210 3600 Genk
T.+32 89 20 30 40
E.info@steegmans.be

Wonen in't groen, vlakbij het centrum van Genk

Bresserstraat 17, 3600 Genk Bekijk op kaart
Ref: Bresserpark

Delen

Welkom op de Bresserstraat 17 in Genk. 

Residentie Brsserpark bestaat uit twee gelijke gebouwen rond een park. Het Genkse architectenbureau PCP-architecten zorgde voor een hedendaagse architectuur in een stijlvol concept, uitermate passend in de rustige omgeving waar het Bresserpark ligt. De residentie wordt opgetrokken met materialen met de hoogste kwaliteitsnormen. De appartementen voldoen aan de hedendaagse regelgeving qua ventilatie en energiezuinigheid. Duurzaamheid, comfort en flexibiliteit vormen een toegevoegde waarde aan het project.

Met de Inplanting van het complex werd rekening gehouden met de lichtinval in de appartementen. De terrassen geven zicht op een mooi binnenpark. De rustige sfeer van het park en de uitstraling van de residentie maken van dit complex een uniek project. 

De residentie biedt plaats voor 32 appartementen, gelijk verdeeld over twee identieke gebouwen. In de kelderverdieping is er plaats voor 33 parkeerplaatsen en 26 bergingen. Ook fietsen en motorfietsen kunnen hier veilig gestald worden. 

Er is een onderverdeling in appartementen met 1,2 en 3 slaapkamers. De één-slaapkamerappartementen hebben een bruto oppervlakte van 71men een terras van 5,8m2 tot 8,9m2

De appartementen met twee slaapkamers hebben een oppervlakte van 94m2 tot 100m2. De terrassen zijn hier tussen de 15men 32,7mgroot. 

Tot slot zijn er de appartementen met drie slaapkamers en deze meten 117m2 groot met een terras van 19m2. Twee luxe-appartementen op de 3de verdieping hebben eveneens een dakpaviljoen op de 4de verdieping. De bruto-oppervlakte van deze twee appartementen bedraagt 141m2, verdeeld over beide verdiepingen. De terrassen bedragen resp. 19men meer dan 50mdakpaviljoen.

Dankzij de uitzonderlijke ligging van het project geniet je van een rustige, groene omgeving en het nabij gelegen stadsleven. Het centrum en de shoppingcentra zijn makkelijk te voet of met de fiets bereikbaar. 
Daarnaast brengen goede verbindingswegen je snel naar de belangrijkste omliggende centra en steden. 

Voor meer informatie kan u ons bereiken op het nummer 089/20 30 40 of via bernard.frere@steegmans.be

Gelijkvloers

Nr Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp.  
Verkocht
Appartement Info op kantoor 0 - - -