Steegmans Vastgoed
André Dumontlaan 210 3600 Genk
T.+32 89 20 30 40
E.info@steegmans.be

Luxueus nieuwbouwproject in het centrum van Genk

Weg naar As 34, 3600 Genk Bekijk op kaart
Ref: Residentie De Cleene

Delen

De residentie ligt tussen de Weg naar As en de Henri De Cleenestraat.
Deze ligging combineert de rust die de natuur biedt met het gemak van wonen nabij het stadscentrum. 

Met de private oprijlaan vanop de Weg naar As hebben de bewoners een voortreffelijke afscherming van drukte en verkeer.

Een directe wandel- en fietstoegang brengt je tot op de Henri De Cleenestraat. Van hieruit is zowel het winkelcentrum van Shopping 1, de horecagelegenheden op Place Misère, het openbaar vervoer en het prachtige Molenvijverpark snel bereikbaar. 
 
Zo is er vooral het adembenemend zicht op de groene omgeving. Hiervan kan elke bewoner genieten door de grote raampartijen en het strakke ontwerp. De natuur wordt als het ware binnengebracht waardoor er een unieke symbiose tussen architectuur en natuur ontstaat. 

Daarnaast heeft elk appartement ook een optimaal privé karakter. Het beperkt aantal wooneenheden en de specifieke structuur garandeert de persoonlijke levenssfeer voor elke bewoner. 

Het totaalconcept staat voor sterke architecturale klasse. Dit komt tot uiting door de geschakelde structuur, de lange oversteken en de glaspartijen op de terrassen. Het kader wordt benadrukt met de grijs-beige gevelsteen, die door de verlijming nog een extra elegantie aan het gebouw geeft. 

Residentie De Cleene telt 3 verdiepingen en 5 wooneenheden met een oppervlakte tussen 132 en 159m2. Drie appartementen hebben 2 slaapkamers, de twee grootste appartementen hebben 3 slaapkamers. 

Elk appartement heeft een individuele inkom, een afzonderlijke toilet, een zeer ruime leefruimte met aansluitende keuken, een luxebadkamer met ligbad en douche en een berging.
De architect voorziet een luxueuze afwerking met parket, plafondhoge ramen, een keuken en sanitair van duurzame en superieure kwaliteit.
De terrassen zijn zeer ruim (35 tot 71m2) en zijn gericht op het zuidoosten en het zuidwesten. Een mooi aangelegde tuin met behoud van de bestaande oude bomen omkadert het wooncomplex. 

Er is een mogelijkheid om een garage met bijhorende berging aan te kopen. 

Voor meer informatie kan u ons altijd bereiken op het nummer 089/20 30 40 of via bernard.frere@steegmans.be
 

Gelijkvloers

Nr Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp.  
Verkocht
Gelijkvloers app. Info op kantoor 0 - - -