Steegmans Vastgoed
André Dumontlaan 210 3600 Genk
T.+32 89 20 30 40
E.info@steegmans.be

Prachtig investeringsboerderij te Genk

Boerderij voor € 399.000

Eikelaarstraat 7-9, 3600 Genk Bekijk op kaart
Ref: Eikelaarstraat 7 - 9

Delen

2 slaapkamers
1 badkamer
1.921 m² grondopp.
EPC: 236 kWh/m²
Bouwjaar: 1993

In het jaar 1992 werd deze boerderij gerenoveerd en werd er een gebouw van gemaakt dat bestaat uit drie afzonderlijke woningen. Deze woningen beschikken allemaal uit hun eigen adres. Deze woningen werden tot op heden vlot verhuurd en bezorgden mooie huuropbrengsten.

· De eerste woning heeft als adres “Eikelaarstraat 7 bus 1” en is links gelegen. Deze woning beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal, een living, een keuken, een badkamer/toilet, een berging met mazoutbrander en een kleine gang naar de achterdeur. Op de bovenverdieping liggen twee slaapkamers en een kleine berging. Deze woning beschikt over een eigen tuin met daarop ook een garage met extra berging.
EPC: 653 kWh/ (m² jaar)·

De tweede woning heeft als adres “ Eikelaarstraat 7 bus 2” en ligt in het midden. Ook deze woning beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal, een living, een keuken, een badkamer/toilet, een kleine berging met mazoutbrander en een kleine deur naar de achterdeur. Ook in deze woning liggen op de bovenverdieping twee slaapkamers en een kleine berging. Deze woning beschikt tevens over een tuin met een bijbehorende garage en extra berging.
EPC: 236 kWh/ (m² jaar)·

De derde woning tot slot heeft als adres “Eikelaarstraat 9” en is rechts gelegen. Deze woning beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal, die ons enerzijds leidt naar de badkamer/toilet en slaapkamer en anderzijds ons brengt naar de living, de keuken en aansluitend naar de achtergelegen veranda. De bovenverdieping is te bereiken via een vlizo-trap. Daar situeert zich de zolderruimte met de geïnstalleerde CV-gasinstallatie. Deze derde woning beschikt over een kelder. Ook deze woning beschikt over een eigen tuin.
EPC: 521 kWh/ (m² jaar.

Deze boerderij is gelegen op drie half-open bouwplaatsen (zie bijgevoegde schets) .

Het investeringspand is gelegen in een doodlopende straat in een mooie en rustige woonwijk. Alsook heeft het een vlotte verbinding naar de toegangswegen van de autosnelweg. Binnen 10 minuten bent u in het centrum van Diepenbeek, het centrum van Genk en het centrum van Hasselt, met andere woorden ligt het investeringspand zeer centraal.

De boerderij kan worden opgesplitst in 3 HOB mits de nodige aanpassingen volgens de verkavelingsvoorschriften. Voor verdere inlichtingen over de bouwvoorschriften kunt u ons als contacteren op het onderstaand nummer of e-mailadres.

Indien u graag meer informatie wenst, aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer 089/20 30 40 of een mail te sturen naar info@steegmans.be

*De opmetingen van de binnenmaten zijn bij benadering en kunnen afwijken.

Contactpersoon Michel Crijns

Gelijkvloers

Tuin
Keuken
Geïnstalleerd
Woonkamer
Berging
Badkamer
Ingericht
Inkomhal

Verdieping 1

Slaapkamer
Slaapkamer
Nachthal

Bouwvergunning
Ja
Recente bestemming
Woongebied
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
As-Built Attest verkregen
Nee
Effectief overstromingsgevoelig
Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig
Nee
Afgebakend overstromingsgebied
Nee
Afgebakende oeverzone
Nee
Beschermd pand?
Nee

EPC n°
20130105-001284051-00000002-7
EPC waarde
236 kWh/m²

Keukentype
Geïnstalleerd
Verwarming
Stookolie
Beglazing
Dubbel glas
Hout
Aansluiting riolering
Ja

Prijs
€ 399.000

Vrij op
Bij akte na betaling

Bebouwing
Gesloten
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Staat
Goede staat
Grond oppervlakte
1.921 m²
Elektrisch keuringsattest
Niet verkregen, Niet conform
Bouwjaar
1993